Başkan Çelik Kurban kesim yerlerini ziyaret etti

Eylül 12 ,2016

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Alaybey Pazar yeri içinde ki kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, sabahın erken saatlerinde kurbanlarını kesmeye gelen vatandaşlar ile bayramlaştı. Başkan Çelik Şehzadeler Belediyesinin bu yıl ikinci defa kurmuş olduğu ikram standını da ziyaret ederek vatandaşlara ikramlar dağıttı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kurban kesim yerlerini ziyaret ederek, kurban kesmeye gelen vatandaşlarla bayramlaştı. İlk olarak Manisalı basın mensupları ile bayramlaşan Başkan Çelik, kurban kesim yerinde bu yıl ikinci defa kurulan ikram standından vatandaşlara ikram dağıttı. Şehzadeler Belediyesi olarak kurban ibadetini yapmak üzere kurban kesim yerlerine gelen vatandaşların daha rahat etmeleri için çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik “Öncelikle bizleri yeni bir kurban bayramına daha kavuşturan cenabı hakka sonsuz hamd ediyorum. Mübarek kurban bayramının şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam âlemine mübarek olmasını diliyorum. Rabbim kesmiş olduğumuz kurbanlarımız kabul etsin. Kurban yakınlaşmak demek, öncelikle bu bayramın hem bizleri yoktan var eden, yaradan Allah’ımıza, değerlerimize ve birbirimize karşı yakınlaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum. Bizle bugün buralarda bayram yapabiliyorsak, rahatlıkla kurbanlarımızı kesebiliyorsak, bu ülkede ay yıldızlı bayrağımız dalgalansın, vatanımız bölünmesin diye kendilerini kurban eden aziz şehitlerimize borçluyuz. Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun inşallah. Özellikle şehit annelerimizin bayramlarını tebrik ediyor, ellerinden saygı ile öpüyorum. İnşallah rabbim onları cennetinde buluşturacak. Rabbim böylesine güzel günleri bizlere her zaman yaşatsın inşallah. Allah birliğimizi, beraberliğimiz, kardeşliğimizi daim etsin. Şehzadeler Belediyesi olarak 4 farklı kesim noktasında tüm ekiplerimiz ile birlikte hizmet ediyoruz. Kurban kesim yerlerinde kurmuş olduğumuz stantlarımız da sabahın erken saatlerinde kurbanlarını kesmek için gelen vatandaşlarımıza kahvaltılık ikram ediyoruz. Aynı zamanda kurban ibadetlerini yerine getirmek için buraya gelen vatandaşlarımızın huzuru için çalışıyoruz. Tüm halkımıza hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. İkram standında vatandaşlara poğaça, kek ve su ikram eden Başkan Çelik daha sonra kurban kesmek için kesim yerine gelen vatandaşları ziyaret edip vatandaşlarla bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.