Başkan Çelik Kalemliyi İnceledi

Kasım 17 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kalemli mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kalemli mahallesinde birçok alanda hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kalemli mahallesinde yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme ziyareti esnasında Başkan Çelik’ e Başkan yardımcısı Bilal Demir eşlik etti. Kalemli mahallesi olarak iletilen her sorunun Şehzadeler Belediyesi tarafından çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Kalemli mahalle muhtarı Rüstem Çapar “Kalemli mahallemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı değerli başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e çok teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalar nedeni ile size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Kalemli halkımız yapılan hizmetlerden dolayı başkanımızdan çok memnumdur. Belediyemizden ne istersek yerine getiriliyor. Mahallemizin camisi, kahvelerimiz, aydınlatmalarımız, yollarımız ve parkımızda belediyemizin büyük çalışmaları oldu tüm bunlardan ötürü Belediyemize ve Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Hizmetlerimiz Tüm Hızıyla Devam Edecek”

Şehzadeler ilçesinin her mahallesinde her alanda çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerimizin güzel mahallerinden birisi olan Kalemli mahallemizde Belediyemizin yapmış olduğu hizmetleri yerinde inceliyoruz. Kalemli mahallemizde hizmet dallarının her birinde hizmet vermeye devam ediyor. Değerli mahalle muhtarımızın da ifade ettiği gibi. Mahallemizin camisi, kahveleri, meydan aydınlatmaları çocuklar için parkımız ve çevre düzenlemelerimiz ile ilgili hizmetlerimiz oldu. Şuanda da mahallemizde yaklaşık 5 bin metrekarelik bir parke taşı döşeme işi yapıyoruz. Bunun yanında ova yollarında ciddi çalışmalarımız olmuştu. Toz, toprak ve çamur içerisinde olan sokaklarımızı güzelleştiriyoruz. Kalemli mahallemizi daha yaşanılabilir bir hale getiriyoruz. Çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür diyorum. Yaptığımız hizmetler Kalemli mahallemiz için, Şehzadelerimiz için hayırlı olsun” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45