Başkan Çelik, Kalemli 'de incelemelerde bulundu

Eylül 05 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kalemli Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mahallelinin sorunlarını dinleyen Başkan Çelik, sorunların kısa sürede çözüleceğinin sözünü verdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kalemli Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.  Başkan Çelik’e, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Süleyman Çoban, daire müdürleri ve Kalemli Muhtarı Rüstem Çapar eşlik etti. Başkan Çelik mahalle gezisinde vatandaşların sorunlarını dinledi. Muhtar Çapan, Başkan Çelik’ten çocuk oyun parkı ve kadınların köy yemeklerini yapabilecekleri bir yer istediklerini söyledi. Başkan Çelik, vatandaşların isteklerinin yerine getirilmesi konusunda, Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban ve Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen’e talimat verdi. Sorunların çözülmesi için Şehzadeler Belediyesi olarak gerekenlerin yapılacağını ifade eden Başkan Çelik “ Bu gün Kalemli mahallemizde bir takım incelemelerde bulunduk. Burada vatandaşlarımız ile bir araya gelerek sohbet etme imkânımız oldu. Aynı zamanda Kalemli mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını da dinleme fırsatımız oldu başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz sorunların çözülmesi adına gereken notları aldılar. Bu konuda bir çalışma yapılarak sorunların çözülmesi adına çalışmalarımız başlayacaktır” dedi.