Başkan Çelik 'Hizmet İçin Yüreğimizi Ortaya Koyduk'

Şubat 20 ,2019



Yere seçimler öncesinde ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu kapsamda Mimarlar Odası, Kahveciler Odası ve Manifaturacılar Odası’nı ziyaret ederek, Manisa’da tüm Cumhur İttifakı adayları için destek istedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Cumhur İttifakı AK parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Her gün farklı bir sivil toplum kurlusunu ziyaret eden Başkan Çelik, Manisa Mimarlar Odası Başkanı Yasemin Gümüş, Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin ve Manifaturacılar Odası Başkanı Mesut Dalkara ve yönetimlerini ziyaret ederek Cumhur İttifakına destek istedi. Ziyaretler esnasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP İlçe Başkanvekili Mustafa Zeybek ve partililer eşlik ettiler.

Manisa Mimarlar Odası olarak Şehzadeler Belediyesine büyük bir önem verdiklerini ifade eden Mimar Odası Başkanı Yasemin Gümüş “Şehzadeler Belediyesinin gönlümüzde ayrı bir yeri var. Ne zaman bir problemimiz olsa kapınızı çalsak her zaman kapılar bize açıldı ve ortak noktalarda da karar birliğine vardık. Birçok noktada birlikte projeler yaparak hayata geçirdik. Ege Bölgesinde Mimar Sinan’ın tek eseri olan Muradiye Caminin önüne ortaklaşa bir Mimar Sinan büstü yapmıştık.  Bu noktada biz size özellikle teşekkür ediyoruz ve ortak projelerimizin devamını temenni ediyoruz” dedi.

“ÖMER FARUK ÇELİK YÜREKELRE DOKUNUYOR”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in yaptığı hizmetlerle vatandaşın yüreğine dokunduğunu ifade eden Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin “Şehzadeler Belediyesi sıfırdan başlayan bir kurum olmasına rağmen birçok başarılara imza atmıştır. Başkanımızın halkımız ile iç içe olması, sivil toplum kuruluşları ile her zaman bir araya gelmesi, gönüllere dokunması vatandaşı memnun eden bir noktadır. Şehzadeler’e güzel çalışmalar yapıldı. Yapılan çalışmalar yapılacak olanlarında teminatıdır. Çıkmış olduğunu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

“İTTİFAK HALK TARAFINDAN BENİMSENMİŞTİR”

Cumhur İttifakının halk tarafından benimsendiğini belirten Manifaturacılar Odası Başkanı Mesut Dalkara “Bu ittifak bizim ve halkımız adına çok iyi olmuştu. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir ekiple yola devam ediyorsunuz. Bu biz son derece memnun ediyor. Yerel yöneticiler biz esnaflar için çok önemlidir. Biz esnafların sorunlarını çözmesi noktasında kapısın çalacağı bir yöneticinin olması bizleri her zaman memnun etmiştir. Bizler mevcut Başkanlarımız ile her zaman uyum içerisinde çalıştık. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz bu seçimlerde üzerimize düşen her çalışmada Cumhur ittifakının yanında olduğumuzu açık yüreklilikle belirtmek isterim” dedi.

“AYRIMCILIK YAPMADAN HERKESİ KUCAKLADIK”

Şehzadeler Belediyesi olarak 67 Mahallenin tamamında ayrımcılık yapmadan herkesi kucaklayan hizmetler yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “31 Martta yapılacak olan seçimlerin Şehzadelerimiz Manisamız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum bizim göreve geldiğimiz gün bir sözümüz vardı. Siyasi yelpazenin en sağından en soluna kadar herkes bu belediye bizim, bu başkan bizim diyecekti. Biz Şehzadeler’de samimiyetimizi, yüreğimizi ortaya koyarak. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Şehzadeler’de yaşayan herkesin temsilcisi olduğumuzu, gönüllere nakşettik. Seçildikten sonra bizim lakabımız halkımızın arasında gönüllerin başkanı olmuştu. Bunlar sözlerle olmuyor. Biz bize oy veren vermeyen hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet ettik. İyi günde kötü günden hemşerilerimizin yanında olduk. Herkese kapımız ve gönlümüz açık oldu. Bunun yansıması olarak bugün toplumun değişik kesimlerinden farklı siyasi görüşlere sahip vatandaşlarımız seçimlerde tercihlerinin bizden yana olacağını ifade ediyorlar. Bu ayrımcılık yapmadan herkesi kucakladığımızın bir göstergesidir. Nasip olursa bundan sonra da herkesin ve her kesimin başkanı olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim görevimiz herkese hizmet etmek. Rabbim hakkımız hayırlı olan nasip etsin inşallah” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45