Başkan Çelik 'Eserleri yapmak bizden, sahiplenmesi vatandaşlarımızdan'

Kasım 16 ,2017

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yarhasanlar Mahallesi Karamızrak Caddesinde yenileme çalışmaları devam eden park alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında teknik personellerden bilgiler alan Başkan Çelik, park yenileme çalışmalarının bir ay içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine açılacağını ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yarhasanlar Mahallesinde yenileme çalışmaları devam eden park alanında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler esnasında Başkan Çelik’ e Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Işık Bayrıl ve teknik personeller eşlik etti.

Yenilenen park alanın bir ay içerisinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Çelik “Yarhasanlar Mahallesi, Karamızrak Caddesi, Yeni Camii karşısında yeşil alan olarak kullanılan ancak yıpranmış olan park alanında Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerimiz yeni ve güzel bir proje çalışması yaptılar. Projemiz kapsamında yaptığımız çalışmalarımız devam ediyor. Bu alanda hem küçük çocuklarımız için hem de büyük çocuklar için oyun alanlarının olduğu, güzel yer döşemeleri ve yürüyüş yolları ile dekoratif aydınlatma ve oturma alanları ile Yeni Cami civarına değer katacak bir proje olacak. Bugün yapılan çalışmaları teknik ekiplerimiz ile birlikte yerinde inceliyoruz. Nasip olursa parkımızda ki çalışmaları bir ay içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Projede emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür güzel alanları yapmak bizlerden, koruması ve sahiplenmesi de vatandaşlarımızdan” dedi.