Başkan Çelik; En Güzel Bayramlar Şehzadelerde Yaşanacak

Eylül 24 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Vatandaşlarla bayramlaştı. Bayram namazını Kalemli mahallesinde kılan Başkan Çelik namaz sonunda mahalle halkıyla bayramlaştı. Daha sonra kurban kesim yerlerini ziyaret eden Çelik buradaki vatandaşların bayramlarını kutladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bayram sabahını vatandaşlarla geçirdi. İlk olarak Kalemli mahallesinde bayram namazını kılan Başkan Çelik namazın ardından mahalle halkıyla bayramlaştı. Bayram namazının ardından Şehzadeler ilçesinde Alaybey Pazaryeri, Nurlupınar Pazar yeri ve Perşembe pazarı pazaryerinde oluşturulan Kurban kesim yerlerini de ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kurban kesmeye gelen vatandaşlar ile bayramlaştı. Kurban kesim yerlerini ziyaret eden Çelik’e Belediye Başkan yardımcıları Ahmet Songüler ve Bilal Demir eşlik etti. Şehzadelerde bayramların en güzel şekilde yaşanması için gerek tüm çalışmayı yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik “Kurban Bayramının tüm milletimize hayrılar getirmesini diliyorum. İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve büyümesine kast etmiş olan hain ve alçak terörün son bulmasını niyaz ediyorum. Bu vesile ile Manisa’ da huzur içerisinde neşe içerisinde bir Bayram idrak edebiliyorsak, şüphesiz ki bunu bu vatan uğruna tereddütsüz canlarını feda eden şehitlerimize borçluyuz. Tüm şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Bilindiği gibi Şehzadeler ilçesi sınırları içerisinde belirlemiş olduğumuz kurban kesim yerlerimiz var. Bu yerlerde vatandaşlarımız kurbanlarını kesiyorlar.  Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram namazının hemen ardından kurban kesen vatandaşlarımız kahvaltılarını yapmadan kurban kesim yerlerine geliyorlar. Bu yıl Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımıza soğuk sandviç, meyve suyu, kuru pasta, çay ve su ikram ettiğimiz stantlar kurduk. Vatandaşlarımız bir yandan kurbanlarını kese biliyorlar, dileyen vatandaşlarımızda stantlardan bu ikramlarımızdan faydalana biliyor. Şehzadeler Belediyesi olarak halkımız için en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile vatandaşlarımızın ve tüm hemşerilerimizin kurban bayramlarını tebrik ediyorum. Bayramlar bayram gibi yaşanmalıdır. Büyükler ziyaret edilmelidir, hastalar ve yaşlılar ziyaret edilmelidir. Komşular ile bir araya gelinmelidir. Kesilen kurbanlar paylaşılmalıdır. Bu nedenle en güzel bayramın Şehzadelerde yaşanılacağına yürekten inanıyorum” dedi. Bir süre kurban kesen vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik sonrasında vatandaşlara Belediyenin kurduğu stant ta vatandaşlara ikram dağıttı. Yapılan uygulamadan dolayı Başkan Çelik’e teşekkür eden vatandaşlar, büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.