Başkan Çelik 'Eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek'

Aralık 07 ,2018



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Eğitim hayatına bu yıl başlayan Şehzadeler Spil Orta Okulu, Müdürü Olgun Sunmaz ve Okul Aile Birliği yönetimini makamında ağırladı. Şehzadeler’de öğrencilerin eşit şartlarda eğitim almaları için her alanda eğitime destek olduklarını ifade eden Başkan Çelik, eğitime yapılan desteklerin aralıksız olarak süreceğini belirtti.

Şehzadeler’de bu yıl yeni açılan Spil Orta Okulu Müdürü Olgun Sunmaz ve Okul Aile Birliği Yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Spil Orta Okulunun yeni açılan bir okul olmasına rağmen, Şehzadeler Belediyesinin destekleri ile eksiksiz bir şekilde eğitim öğretim hayatına başladığını ifade eden Spil Orta Okulu Müdürü Olgun Sunmaz “Spil Orta Okulu Şehzadeler’de bu yıl açılan yeni bir okul. Okulumuzu Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in destekleri ile kısa sürede tamamlayarak açtık. Eksiksiz bir şekilde yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başladık ve hızlı bir şekilde okul aile birliğimizi de kurarak çalışmalarımıza başladık. Okulumuzun açıldığı günden buyana bizlere destek veren değerli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum”

“EĞİTİME HER ALANDA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Şehzadeler Belediyesi olarak Eğitime her alanda destek olduklarını ifade eden Başkan Çelik “Spil Orta Okulumuzun Müdürüne ve değerli Okul Aile Birliği yönetimine bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana ilçemizdeki okullarımızı hiç ihmal etmedik. En büyük yatırımın insanlara yapılan yatırım olduğunun bilinci içerisinde kısıtlı imkânlarımıza rağmen yasalar çerçevesinde, okullarımıza destek verdik. Bu bağlamda Spil Orta Okulumuzda destek verdiğimiz okullarımızdan bir tanesi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız daha iyi eğitim alsınlar, Lider ve Güçlü Ülke Türkiye’yi inşaa etsinler diye desteklerimizi sürdürüyoruz. Büyük emeklerle öğrencilerimiz yetişmesine katkı sağlayan Öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve okullarımıza sahip çıkan Okul Aile Birliklerine çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Şehzadeler Belediyesi olarak okullarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ”dedi.

Ziyaret esnasında Spil Orta Okulu Müdürü Olgun Sunmaz ve Okul Aile Birliği yöneticileri, Spil Orta Okuluna vermiş olduğu destekler nedeni ile Başkan Çelik’e teşekkür plaketi takdim ettiler.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45