Başkan Çelik Çarşı Esnafı'nın Konuğu Oldu

Kasım 21 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Çarşı Mahallesi esnafının kahvaltı sofrasına konuk oldu. Şehzadeler Belediyesi olarak esnaf dostu bir belediyecilik hizmetini oluşturduklarını ifade eden Başkan Çelik “Esnaf şehrin gören gözü, duyan kulağıdır” dedi.

Çarşı mahallesi esnafı Şehzadeler Belediyesinin çarşıda yapmış olduğu aydınlatma çalışması nedeni ile Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür kahvaltısı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Belediye Meclis üyeleri İbrahim Onaylı, Akif Özer, Mehmet Emin Çipiloğlu, Selman Keresteci, Şerif Gül Belediye Başkan yardımcıları Bilal Demir, İsmail Önal AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve çok sayıda esnaf katıldı. Çarşı mahallesi esnafları adına konuşan Mehmet Yumrukaya “Çarşı mahallesi esnafları olarak bu gün değerli Milletvekilimiz Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve misafirlerimizi sabah kahvaltısında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Çarşı esnafları olarak değerli Başkanımızın çarşımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Daha nice bu tür organizasyonlarda bir araya gelmemiz dileği ile diyor herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Başkan Tonguç; Esnaflarımıza Teşekkür Ediyorum”

Kahvaltı programında çarşı mahallesi esnafıyla bir araya gelmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Bu gün bizleri böylesine güzel bir kahvaltı programında ağırladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli Belediye Başkanımızın çarşımıza yapmış olduğu hizmetler ve Hükümetimizin de bu güne kadar esnaflara vermiş olduğu desteklerden doyalı bu teveccühünüzden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzel kahvaltı programında emeği geçen tüm esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum”

“Esnaf Dostu Bir Belediyeyiz”

Göreve geldiği gün itibarı ile esnaf dostu bir belediye kurmanın gayreti içerisinde odluklarını vurgulayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Böylesine güzel bir programda bizleri bir araya getirdiği için çarşı mahallesi esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu bir sabah kahvaltısında sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Biz göreve geldiğimiz günden beri hep esnaf dostu bir belediyeyi kurmanın mücadelesi verdik. Esnaflarımızı önemsiyoruz. Çünkü bizim tarihimizde, medeniyetimizde esnafların büyük bir önemi var. Ahilik teşkilatını kurmuş olan bir ecdadın torunlarıyız. Esnaflarımız, şehirlerin, sokakların, mahallelerin sigortasıdır. Esnaflarımız bir takım zorluklar içerisinde ayakta duruyor. İnsanların yardımına ilk koşan onlar oluyor. Bizde belediye olarak esnaf dostu bir belediye inşaa ettik. Esnaflarımız ile son derece iyi ilişkilerimiz var. Esnaflarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Kimi zaman bir kahvaltıda kimi zaman da kendilerini ziyaret ediyorum. Esnaflarımız ile kurmuş olduğumuz bu diyalog bizim şehrimiz ile ilgili doğru bilgiler almamıza sebep oluyor. Çünkü bütün vatandaşlarımız esnaf dükkânlarında taleplerini, isteklerini ve şikâyetlerini rahatlıkla dile getirebiliyorlar. Bizim de esnaflarımız ile olan bu sağlıklı iletişim neticesinde şehrin nabzını da tutma imkânını elde etmiş oluyoruz. Bu bağlamda sizlerden gelen taleplere hızlı bir şekilde cevap verdi. Gerekli düzenlemeleri yaptık. Çarşımızı daha aydınlık olası akşamları da güzel bir görünüme kavuşması için gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Belediye olarak bundan sonra da üzerimize düşen neyse yapmaya devam edeceğiz. Benim tek başıma her şeyi bilmem, her şey yetişmem mümkün değildir. Ama Şehzadeler de tesis ettiğimiz büyük aile bilinci ile ailemizin bütün fertleri bu meselelere sahip çıktığında çok daha sağlıklı işler yaparız. Şehzadeler Belediyesi esnaf dostu bir belediye olmaya devam edecektir” dedi.

“Bir Manisalı olarak sizlerin arasında olacağım”

Her fırsatta esnaflar ile bir araya gelmeye gayret göstereceğini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur. Böylesine güzel bir kahvaltı organizasyonunda sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediyi başkanımız esnaflarımız ile güzel ilişkiler içerisinde. Kendisi sizlerden gelen talepleri imkânlar çerçevesinde hızlı bir şekilde yerine getirme gayreti içerisinde. Bende Manisa’nın bir evladı olarak değerli belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda sokağınızın tamamında bir aydınlatma çalışması yaptılar. 1 Kasım seçimlerini ülke olarak geride bıraktık. Bu seçimlerde sizlerin de teveccühü ve desteği ile AK Parti tekrar tek başına iktidara geldi. 100 gün içerisinde gerçekleşmesi için vermiş olduğumuz sözler tutulacak. Hem ülkemize hem Manisa’mıza hizmetlerimiz devam edecek. Bende bir Manisalı olarak, sizlerin de kimilerinizin kardeşi kimilerinin evladı yaşında bir kardeşiniz olarak yeni dönemde gerek belediye başkanımız ile gerekse teşkilatımız ile birlikte sizlerle daha sık bir arda olacağız. Bu kahvaltı programından dolayı tüm esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Başkan Çelik’e Teşekkür Ediyoruz”

Çarşı mahallesinde esnaflık yapan Fatih Özer taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek ”Çarşı esnafları olarak akşamları burada biraz karanlıkta kalıyorduk. Bu konu ile alakalı olarak esnaf arkadaşlarımız ile birlikte Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e bir ziyaret gerçekleştirdik. Sayın başkanımız iletmiş olduğumuz talebimizi olumlu karşılayarak çok kısa bir sürede gerçekleştirdi. Aydınlatma çalışması yapıldıktan sonra çarşımız geceleri çok güzel bir görünüme kavuşmuş oldu. Akşam saatlerinde çarşımıza gelen vatandaşlarımız da daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapma imkânına kavuştu. Bu nedenle bizim talebimizi çok kısa bir süre içerisinde yerine getiren Belediye Başkanımız için bir kahvaltı düzenledik. Geldikleri içinde kendilerine de çok teşekkür ediyoruz” dedi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Milletvekili Murat Baybatur’ a teşekkür eden esnaf Mehmet Adalı “ Belediye Başkanımız ve Milletvekilimize kahvaltımıza teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yapılan aydınlatma çalışması Çarşımıza gerçekten de bir güzellik kattı emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ”dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45