Başkan Çelik, 592 gününü anlattı

Kasım 16 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Partili Meclis Üyeleri ve AK Parti İl Yönetimine görevdeki 592 gününü değerlendirdi.  Sıfırdan bir belediye kurmalarına rağmen vatandaşlara hizmet etmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Çelik, “Ayrım yapmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Gayemiz emanete en güzel şekilde sahip çıkmaktır” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 30 Mart 2014’ten bugüne kadar yaptıkları hizmetleri anlatmak için AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İl Yönetimine tanıtım toplantısı düzenledi. Giritligil Hotel Konferans Salonunda yapılan tanıtım toplantısına AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı katıldı.

"OY HESABI YAPMADIK"

592 gün boyunca yapılan hizmetlerle ilgili bir sunum yapan Başkan Çelik, sıfırdan bir belediye ve 5 milyon liralık bir borçla göreve başlamalarına vatandaşa hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Hizmet içi eğitime önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Belediye çalışanlarımız huzurlu değilse, mutlu değilse hizmet üretmek çok zordur. En alt kademeden üst kademede bulunan herkese eğitim verdik. Bütün engellere rağmen 165 bin insanımıza hizmet üretmeye devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olursak başarılı oluruz. Oy hesabı yapmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Gayemiz emanete en güzel şekilde sahip çıkmaktır” ifadelerin kullandı.  

"BELEDİYECİLİĞİ SICAK BİR ŞEKİLDE YAPIYOR"

Şehzadeler ilçesine başarılı hizmetleri yapan Başkan Çelik ve ekibine teşekkür eden AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler ’den her zaman uyumlu çalıştıklarını kaydetti.  Şehzadeler ’in gerçekten emin ellerde olduğunu vurgulayan Gürcan, “Başkanımız Ömer Faruk Çelik, teşkilatın içinden gelen biridir. Bundan dolayı başkanımız ilçesine en güzel hizmetleri yapıyor. Başkanımız belediyeciliği sıcak bir şekilde yapıyor. Devamlı insan odaklı çalışıyor. Allah başarılarının devamını getirsin” dedi.

"HİZMET İÇİN EL ELE"

Merkezdeki iki ilçeyi AK Parti’nin, büyükşehri başka bir partinin alması nedeniyle bir çekişmenin yaşandığını kaydeden Gürcan, “Hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. Önümüzdeki 3,5 yıl seçim yoksa artık hizmet etme zamanıdır dedik. Manisa’nın en büyük sorunu imardır. İmar sorununu ilçelerimiz, büyükşehir birlikte çözecektir. 1/5000 binlik imar planıyla birlikte yapılacak. İmar kademe kademe hayata geçirilecek” diye konuştu. Konuşmaların ardından Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yaklaşık 1 saat süren sunumda Şehzadeler Belediyesinin 592 günde yapmış olduğu hizmetleri anlattı.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45