Barış Manço sevgisi salonlara sığmadı

Şubat 23 ,2017

Şehzadeler Belediyesinin sevilen sanatçı Barış Manço’nun vefatının 18.yılı nedeni ile düzenlediği anma konseri Manisa ve İzmirli Barış Manço severleri bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu anma konserinde Barış Manço severler sanatçının şarkılarına hep birlikte eşlik ederek Barış Manço’ ya olan sevgilerini gösterdiler.

Şehzadeler Belediyesi vefatının 18.yılında sevilen sanatçı Barış Manço’yu unutmadı. Kültür Sitesi lale salonunda düzenlenen Vefatının 18.yılında Barış Manço’yu anma konserine Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve çok sayıda barış Manço sever katıldı. Katılımın yoğun olduğu anma konserinde birçok vatandaş programı sonuna kadar ayakta izlemek zorunda kaldılar. Yaklaşık 3 saat süren konserde Grup İZMANÇO ve sanatçı İsmail Fethi Altay’ın seslendirdiği birbirinden güzel Barış Manço şarkısına salonu dolduran tüm vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik ettiler. Gecede sahneye çıkan Şehzadeler Belediyesi Kreşinin Minik öğrencileri seslendirdiği Barış Manço şarkılarıyla vatandaşların büyük beğenisini topladı. Gecenin sonunda Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler Grup İZMANÇO üyeleri ve Sanatçı İsmail Fethi Altay’a çiçek takdim etti.