BU KADROMUZLA ŞEHRİMİZE AŞKLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Mart 21 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik,  belediye şantiyelerini ziyaret ederek, personeliyle bir araya geldi. Başkan Çelik “Beş yıl boyunca Şehzadelerde birçok projeyi hayata geçirdik. Bu hizmetlerde sizlerin de büyük emekleri, katkıları var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde daha da hızımızı artırarak, hep birlikte şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, belediyenin Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçe şantiyelerini ziyaret ederek, belediye personeliyle buluştu. Seçim çalışmaları kapsamında yaklaşık bir buçuk aydır kapı kapı gezdiklerini dile getiren Başkan Çelik “Buraya gelmeseydim gönlüm rahat etmezdi. 5 yıl boyunca Şehzadelerde büyük işler yaptık, büyük başarılara imza attık. Birçok projeyi hayata geçirdik. Hiç şüphesiz ki yaptığımız bu hizmetlerde sizlerin de büyük katkıları, emekleri, fedakarlıkları var. Hepinize bugüne kadar uyum ve ahenk içerisinde gayretle, çabayla çalıştığınız için, şehrimize hizmet ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.  

“ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Şehzadelerde güzel bir ekip kurarak, uyum ve ahenk içinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Çelik  “Hepimiz bu şehri, insanlarını seviyoruz. Hizmet aşkıyla dolu doluyuz. Sizler gibi bir ekiple çalıştığım için kendimi mutlu ve bahtiyar hissediyorum.  İnşallah yeni dönemde de hizmetlerimizi artırarak, hep birlikte şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim kazalardan, belalardan hepimizi korusun. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Daha nice güzel hizmetleri yapmayı da bizlere nasip etsin.” şeklinde konuştu. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45