BAŞKAN ÇELİK'TEN TEŞEKKÜR TURU

Nisan 13 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 31 Mart seçimlerinin ardından Gökbel, Kalemli, Belenyenice ve Karayenice mahallelerini ziyaret ederek, şahsına ve Cumhur İttifakı’na verilen destek nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Çelik, “İnşallah bundan sonraki süreçte de bugüne kadar olduğu gibi herkesi kucaklayarak, herkesin başkanı ve herkesin belediyesi olarak Şehzadeleri daha da güzelleştirebilmek için hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Cumhur İttifakı’nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart seçimlerine giren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşların teveccühü ile seçimlerden büyük bir başarı ile çıktı ve ikinci dönem için görevine mazbatasını alarak başladı. Başkan Çelik, beraberindeki AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte Gökbel, Kalemli, Belenyenice ve Karayenice mahallelerini ziyaret ederek, şahsına ve Cumhur İttifakı’na verilen destek nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti.

CUMHUR İTTİFAKI’NA GÖKBEL’DEN % 91’LİK DESTEK

Başkan Çelik ve beraberindekilerin ilk durağı Gökbel Mahallesi oldu. Burada vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Çelik, Gökbel Mahallesi’nin % 91’lik bir oranla şahsına ve Cumhur İttifakı’na destek verdiğini ifade etti. Verilen destek için Gökbel’deki vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ettiğini kaydeden Başkan Çelik şöyle konuştu; “Oy veren, vermeyen Gökbel’de yaşayan herkese teşekkür ediyorum. Hiç şüpheniz olmasın ki biz de bu desteğe layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hem Gökbel hem de bütün mahalleleri daha da güzelleştirebilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz. % 91’lik destek çok ciddi bir destek. Türkiye’de az görülen desteklerden birisi. Sizin bu teveccühünüz bizim sırtımızdaki yükün ne kadar ağır olduğunu hissettirdi. İlçe başkanlarımız ve teşkilatlarımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum.” Başkan Çelik, ziyaret öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile de görüştüğünü onun da Gökbel sakinlerine selamlarını ilettiğini söyledi. Şehzadeler Mehter Takımı’nın mini bir konser de verdiği ziyarette,  daha sonra vatandaşlara pilav ikramında bulunuldu. Başkan Çelik ve ilçe başkanları pilav kazanlarının başına geçerek, vatandaşlara servis yaptı.

Başkan Çelik ve beraberindekilerin sonraki durağı Kalemli Mahallesi oldu. Burada da mahalle kahvesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Çelik, seçimlerde verilen destek nedeniyle teşekkür etti.  Başkan Çelik, “İnşallah bundan sonraki süreçte de herkesi kucaklayarak, herkesin başkanı ve herkesin belediyesi olarak Şehzadeleri daha da güzelleştirebilmek için hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Başkan Çelik ve beraberindekilerin sonraki durakları Belenyenice ve Karayenice mahalleleri oldu.

Biz 5 yıl boyunca insan merkezli ve hizmet odaklı belediyecilik için büyük bir özveriyle çaba ve gayret sarf ettik.  İnşallah bundan sonraki süreçte de herkesi kucaklayarak, herkesin başkanı ve herkesin belediyesi olarak Şehzadeleri daha da güzelleştirebilmek için hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz.”  

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45