BAŞKAN ÇELİK'TEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Ekim 10 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa’ya atanarak görevlerine başlayan İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Sebahattin Kalkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Manisa’ya atanan İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Sebahattin Kalkan, görevlerine başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Uslusoy ve Kalkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak,  yeni görevlerinde başarılar diledi.

“ELBİRLİĞİ İLE HİZMET EDECEĞİZ”

Başkan Çelik ilk olarak İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ile bir araya geldi.  Başkan Çelik, “Manisa’da göreve başlayan yeni İl Emniyet Müdürümüze görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bir şehrin yaşanılabilir bir şehir olması, sadece belediyecilik hizmetlerinin en güzel şekilde verilmesiyle olmuyor. Dünyada tercih edilen, yaşanılabilir şehir olarak kabul edilen yerlerde altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanında o şehrin güvenli bir şehir olması da ciddi bir tercih nedenidir. Çok şükür ki emniyetimiz de güvenliğin, asayişin, huzurun tesisi noktasında gece gündüz demeden çaba sarf etmektedir. Yeni dönemde de inşallah tecrübeli İl Emniyet Müdürümüzle birlikte Manisa’mız daha bir huzur şehri olacaktır. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak her daim emniyetimizin yanındayız. Tespit ettiğimiz eksiklikleri, vatandaşlarımızın bize ilettiği konuları biz de kendilerine ileteceğiz. Nihayetinde birlikte yaşadığımız, borçlu olduğumuz şehrimize, ülkemize elbirliği ile hizmet edeceğiz. Yeni görev yerinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Çelik’e teşekkür etti.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Başkan Çelik,  daha sonra Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Sebahattin Kalkan’ı Tugay Komutanlığı’nda ziyaret etti. Başkan Çelik “Görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda imkanlarımız da elverdiği sürece her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister,  çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim” dedi. Tugay Komutanı Kalkan da Başkan Çelik’e ziyareti ve iyi dilekleri nedeniyle teşekkür etti.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45