BAŞKAN ÇELİK'TEN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL BAYRAK HEDİYESİ

Ekim 28 ,2023



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlamaları için vatandaşlara ve esnaflara 2 bin 500 Türk bayrağı hediye etti.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ve Cumhuriyetin 100. Yılı heyecanını kutlamak amacıyla önemli bir adım attı. Belediye Başkanı Çelik, bu anlamlı gün için vatandaşlara ve esnaflara 2 bin 500 Türk bayrağı hediye etti. Kutlamaların coşkusunu ve milli birliğin simgesi olan bayrağımızın önemini vurgulayan Başkan Çelik, "Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun en önemli günlerinden biridir. Bu yıl özellikle Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Bu anlamlı günde, vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın bayraklarıyla birlikte olmalarını ve coşkularını paylaşmalarını arzu ettik" dedi.

Başkan Çelik ve belediye ekipleri, Şehzadeler ilçesindeki çeşitli noktalarda, cadde ve sokaklarda, vatandaşlara bayraklarını ulaştırdı. Esnaflar da iş yerlerine asarak bu önemli günde milli birliği ve beraberliği vurguladılar. Vatandaşlar, bu anlamlı jest karşısında memnuniyetlerini dile getirirken, Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlama fırsatı bulduklarını belirttiler.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45