BAŞKAN ÇELİK'TEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE TESİS MÜJDESİ

Mart 07 ,2019



Şehzadeler Belediyesi, kurulduğu yıldan beri Amatör Spor Kulüplerine yaptığı nakdi yardımı bu yıl da sürdürdü. Amatör Spor Kulüplerine bu yıl 151 bin 250 TL nakdi yardımda bulunulurken, bir de proje müjdesi verildi.  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Amatör Spor Kulüplerinin yararlanacağı bir antrenman tesisini gelecek dönemde hayata geçireceklerini duyurdu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Amatör Spor Kulüpleri’yle Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.  Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erol Timur, Muay Thai Federasyon As Başkanı Şakir Bayramoğlu ve Amatör Spor Kulüplerinin temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda Amatör Spor Kulüplerine bu yıl 151 bin 250 TL nakdi yardımda bulunulurken, bir de proje müjdesi verildi.  Toplantının açılış konuşmasını yapan Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erol Timur,  her zaman amatör sporun yanında olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ederek “Kendilerine ve ekibine 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde başarılar diliyorum.” dedi.

“NAKDİ YARDIMI İLK BİZ BAŞLATMIŞTIK”

Amatör Spor Kulüpleri ile 5 yıl önce daha belediye başkan adayıyken bir araya geldiklerini ve istişarede bulunduklarını hatırlatan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, seçimlerin ardından bir kez daha bir araya geldiklerini ve Amatör Spor Kulüplerinin kendisinden malzeme değil nakdi yardım talep ettiğini söyledi.  Başkan Çelik şöyle devam etti; “Yaptığımız istişarelerde nakdi yardım yapılmasının sizler için daha iyi olacağını, malzeme bulduğunuzu söylemiştiniz. Biz de bunu uygun görmüştük. Bir ilk olarak Manisa’da nakdi yardımı biz başlatmıştık. O zaman bana ‘Para yardımı olur mu?’ diyenler olmuştu. Biz de demiştik ki onlara; ‘Fedakarlıklarla spor kulüplerimizi ayakta tutmaya çalışan arkadaşlarımızın hepsine güveniyoruz. Ceplerinden harcama yaparak kulüplerimizi yaşatan arkadaşlarımız için nakdi yardım daha anlamlı olacaktır.’ İşin gerçeği eğer biz olaya siyaseten başmış olsaydık; bugün yapacağımız yardım miktarı ile 2 kamyon malzemeyi yıkardık meydana, yanımıza da toplardık sporcu arkadaşlarımızı, çektirirdik kolilerin önünde fotoğraflar… Bu bize siyaseten daha puan getirirdi. Ama bizim bir politik beklentimiz yok. Bizim derdimiz; mahallelerde geleceğimiz olan çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkan kulüplerimize gerçek anlamda katkıda bulunmak.”

 

 

NE KADAR YARDIM YAPILDI?

Amatör Spor Kulüplerine 2014 yılında 53 bin 500 TL, 2015 yılında 96 bin 900 TL, 2016 yılında 115 bin 500 TL ve 2017 yılında 145 bin 500 TL nakdi yardımda bulunduklarını hatırlatan Başkan Çelik,  bu yıl ise  151 bin 250 TL  nakdi yardım yaptıklarını söyledi.

ANTRENMAN TESİSİ MÜJDESİ

Başkan Çelik, Amatör Spor Kulüplerine bir de tesis müjdesi verdi. Projenin adının Amatör Spor Kulüpleri Antrenman Tesisleri olduğunu duyuran Başkan Çelik  “Ahmet Bedevi Mahallemizde belediyemiz tahsisindeki 4 bin 62 metrekarelik alanda kuracağımız tesisimizde 2 bin 150 metrekarelik suni çim bir antrenman sahamız yer alacak. 180 metrekarelik hizmet binamızda ise 4 adet soyunma odası ve ofis yer alacak.  Bu tesis kulüplerimizin antrenmanları için kullanılacak.  Uygun olan zamanlarda da vatandaşlarımız ve gençlerimize hizmet verecek.” şeklinde konuştu. 

“İYİ Kİ BÖYLE BİR BAŞKANINIZ VAR”

Muay Thai Federasyon As Başkanı Şakir Bayramoğlu ise 8 yıldır federasyonun yönetim kurulunda olduğunu 5 yıldır Manisa’da gerçekleştirdikleri organizasyonlarda hiçbir sorun yaşamadıklarını ifade ederek şöyle konuştu; “Sağ olsun Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik desteğini bizden hiç esirgemedi.  İyi ki böyle bir belediye başkanınız var. Allah nasip ederse ileriki dönemlerde büyükşehir belediye başkanı olarak görmek isteriz.  Her il ve ilçede keşke böyle belediye başkanları olsa.” 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45