BAŞKAN ÇELİK'E ROMANLARDAN SEVGİ SELİ

Mart 04 ,2019



Manisa Romanlar Derneği’nin düzenlediği yemek programına katılan Şehzadeler Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik “Biz farklı kültür ve düşüncelerin bir zenginlik olduğuna inanıyoruz. Biz birlikte güzeliz, birlikte Şehzadeleriz. Bu aşk ve inançla yolumuza devam ediyoruz “ dedi.

Şehzadeler Belediyesi Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, hafta sonu Manisa Romanlar Derneği’nin düzenlediği yemek programına katıldı. Manisa Romanlar Derneği Başkanı Murat Sinemli ve  Roman vatandaşlar, Başkan Çelik’i büyük bir sevgi seli ile karşıladı. Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde programın yapıldığı alana giren Başkan Çelik, kendisine gösterilen bu ilgiye karşılıksız kalmayarak, her bir vatandaş ile tokalaştı fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmedi. Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

“170 BİN KİŞİYİ GENİŞ BİR AİLE KABUL ETTİK”

Programda Roman vatandaşlara hitap eden Başkan Çelik, 5 yıl önce Şehzadeler Belediyesi’nin kuruluş aşamasında yaşadığı zorlukları hatırlattı. Başkan Çelik “Biz 5 yıl önce seçildiğimizde gidecek bir belediye binamız bile yoktu. Türkiye’de eşine benzerine rastlanmamış bir durum vardı Şehzadelerde” dedi. Bir yandan 170 bin nüfuslu ilçeye hizmet edecek güler yüzlü, çalışkan ve şeffaf bir belediye kurduklarını, ilçenin 67 mahallesine hizmet götürdüklerini kaydeden Başkan Çelik, öte yandan doğumdan ölüme insan hayatını ilgilendiren her alanda sayısız hizmet ve projeyi hayata geçirerek, Şehzadelerin hizmetine sunduklarını söyledi. Başkan Çelik “Tüm bunları yaparken de insan ayrımı yapmadık. Bize oy veren vermeyen ayrımı yapmadık. Şehzadelerde yaşayan 170 bin kişiyi geniş bir aile kabul ettik. Herkesi severek, sayarak, değer vererek, gönüllerine girmeye çalışarak hizmetlerimizi bir bir hayata geçirdik.” dedi.

“BİZ BİRLİKTE ŞEHZADELERİZ”

67 mahalleye kesintisiz hizmet etmenin, büyük projeleri hayata geçirmiş olmanın, herkesi sevip, sayıp değer vermiş olmanın gönül rahatlığı ile Şehzadeler halkı ile buluştuklarını, hizmetlerini anlattıklarını ve projelerini paylaştıklarını ifade eden Başkan Çelik şöyle devam etti; “Herkesten ve her kesimden gördüğümüz ilgi ve teveccüh bizim 5 yıl boyunca ne kadar doğru işler yaptığımızı bizlere bir kez daha hatırlatmış oluyor. İlginiz, desteğiniz ve teveccühünüz için teşekkür ediyorum. Biz farklı kültür ve düşüncelerin bir zenginlik olduğuna inanıyoruz. Biz birlikte güzeliz, birlikte Şehzadeleriz. Bu aşk ve inançla yolumuza devam ediyoruz”

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45