BAŞKAN ÇELİK'E HEMŞEHRİ DERNEKLERİNDEN TAM DESTEK

Mart 02 ,2019



Manisa’daki hemşehri derneklerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beş yılda gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi vererek, yeni dönem için destek istedi.  Başkan Çelik ziyaret ettiği derneklerde aradığı desteği beş yıllık görev süresince sergilemiş olduğu başarılı belediyecilik nedeniyle fazlasıyla buldu.

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Ardahanlılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Yılmaz Ünal, Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar İzci ve Saruhanlılar Köy ve Beldeleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerde Başkan Çelik’e AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ile Cumhur İttifakı Belediye Meclisi adayları eşlik etti.

HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİ ÇOK ÖNEMSEDİK

Hemşehri derneklerine her zaman bir telefon kadar yakın olduklarını ve sürekli iletişim kanallarını açık tutuklarını, bundan sonra da istişare halinde olacaklarını kaydeden Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Göreve geldiğimiz günden beri hemşehri derneklerini çok önemsedik. Cennet vatanımızın birbirinden değerli yörelerinin kültürlerinin Manisa’mızda yaşatılması, Manisa’mızın kültürüne bir zenginlik katması açısından da önemseyip, destek verdik. Derneklerimizin etkinliklerinde hep yanlarında olmaya gayret gösterdik.” dedi.  Şehzadeler Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Çelik, hizmet noktasında Şehzadelerde hiç kimseye karşı bir ayrım içerisinde olmadıklarını ve bunun da vatandaşlar tarafından net bir şekilde görünüp bilindiğini söyledi. Başkan Çelik “Bu nedenle gittiğimiz her yerde oldukça sıcak karşılanıyoruz. Bunun rahatlığıyla seçim kampanyamızı yürütüyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve teveccüh görüyoruz. Bundan sonra da birlikte çalışacağız ve daha iyisini, daha güzelini yapmak için gayret ve çaba göstereceğiz.” diye konuştu.  AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan da dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmada seçimlerin öneminden bahsederek, Cumhur İttifakı’nın Şehzadeler Belediyesi Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’e destek istedi.

 DERNEK BAŞKANLARI MEMNUNİYETLERİNİ İFADE ETTİ

 Ardahanlılar Dayanışma Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Yılmaz Ünal, Başkan Çelik’in kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığına ve tüm etkinliklerinde destekçileri olduğuna değinerek destekleri için teşekkür etti.  Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar İzci ise seçimlerin ülkemiz ve Manisa için hayırlı olması temennisinde bulunarak, Manisa’da Ömer Faruk Çelik denince akla güler yüzlü, kabiliyetli çalışkan bir yerel yöneticinin geldiğini söyledi. İzci Çelik’e Şehzadelere kattıklarından dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde de gönüllerinin Çelik’ten yana olduğunu söyledi.  Saruhanlılar Köy ve Beldeleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin de vatandaşlardan kendilerine ulaşan talepleri ilettikleri Şehzadeler Belediyesi’nden her zaman bu taleplere yanıt bulduklarını söyledi.  Şehzadeler Belediyesi adaylarının en ulaşılabilir isimlerden oluştuğunu dile getiren Şahin bunun memnuniyet verici olduğunu kaydetti. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45