BAŞKAN ÇELİK KAZIMKARABEKİR'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Temmuz 06 ,2019

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kazımkarabekir Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi AK Parti Meclis üyeleriyle birlikte Meclis üyesi Abdulkadir Çankaya’nın organizasyonuyla Selahaddin Eyyubi Kültür ve Taziye Evi’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Beraberindeki Meclis üyeleriyle birlikte önce mahalle sakinleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Çelik, daha sonra onlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.  Vatandaşlar aydınlatma direğinden, yeşil alan bakımına, düğün salonu talebinden, kaldırım işgallerine, imar beklentisinden DSİ kanallarına kadar taleplerini iletirken; Başkan Çelik de ivedi konularda birim müdürlerine gereken talimatları vererek, taleplerin yerine getirilmesini istedi.  Kazımkarabekir ve civar mahallelerde bazı hizmetleri hayata geçirebilmelerinin önündeki en büyük engelin bölgede imar olmaması olduğunu kaydeden Başkan Çelik, imar konusunda da Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.