BAŞKAN ÇELİK 'KAZANAN ŞEHZADELER OLMUŞTUR'

Nisan 01 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Şehzadelerin güzel insanları, Manisa’nın sağduyusu bir dönem daha kız kesmeden hizmete devam dedi. Şehzadeler halkı şunu bilsin ki; bu seçimin bir kaybedeni olmamıştır. Kazanan Şehzadeler olmuştur.” şeklinde konuştu.   

Cumhur İttifakı’nın Şehzadelerdeki adayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 31 Mart seçimlerinden galibiyetle çıktı. Cumhur İttifakı; Şehzadeler, Yunusemre ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde kazandığı büyük zaferi, vatandaşlarla birlikte kutladı. Kutlamaların adresi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı oldu. 

“SEÇİMLERİN SONUCU HAYIR GETİRSİN”

Kutlamalarda coşkuluğu kalabalığa seslenen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  “Şehzadelerin güzel insanları, Manisa’nın sağduyusu bir dönem daha kız kesmeden hizmete devam dedi.” şeklinde konuştu. Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu yolculukta bizlerle birlikte yürüyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekillerine, il, ilçe başkanlarına, teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’ye ve yiğit insan, Kasımpaşalı, adam gibi adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Şehzadeler halkı şunu bilsin ki; bu seçimin bir kaybedeni olmamıştır. Kazanan Şehzadeler olmuştur. Biz beş yıl olduğu gibi bundan sonra da oy veren vermeyen ayrımı yapmadan Şehzadelerde yaşayan 170 bin vatandaşımıza hizmet etmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz.”Şehzadelerde yaşayan herkesin Şehzadelerin birinci sınıf vatandaşı olduğunu ve böyle olmaya da devam edeceğini kaydeden Başkan Çelik “Seçimlerin sonucu hayır getirsin. Sürecin başından beri hep Rabbimize şöyle dua ettik; ‘Yarabbi şahsım ve Şehzadeler halkı hakkında en hayırlısı neyse onu nasip et’ demiştik. Cenab-ı Allah böyle takdir etti, Şehzadeler halkı böyle teveccüh etti. Biz de başımız üstüne diyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı sevgiyle, aynı saygıyla gönüller kazanarak, gönüllere girmek için çaba ve gayret sarf ederek, herkesin hizmetkarı olacağımdan kimsenin en ufak bir tereddüdü olmasın.”  

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45