Başkan Çelik Kadir Gecesi'ni kutladı

Temmuz 13 ,2015

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti. Başkan Çelik, bu mübarek gecede yapılan cümle ibadetlerin ve duaların kabul olmasını diledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi;  “Bedenin kadir gecesidir. Onun yüzünden nice devletler elde edilir. Canın da dolunaydır. Karanlıklar onun yüzünden yarılıp yok olur. Hak kadir gecesidir. Can, yani insan bütün geceleri sınasın diye geceler içinde gizlidir. Bütün geceler Kadir Gecesi değildir. Ancak her gecenin Kadir Gecesi olma ihtimali de yok değildir"  diye buyuruyor, Hz. Mevlâna. Müminlerin ve cümle hemşerilerimin, bin aydan daha hayırlı kılınan bu mübarek geceyle buluşmasını ve bu gecede yapacakları cümle ibadetlerin ve duaların kabul olmasını ve iki cihan saadetine erişmelerini canı gönülden diliyorum. Hemşerilerimin o saadetli anlarındaki dualarında bu fakire de yer vermeleri en büyük arzumdur. Bu duygu ve düşüncelerle cümle müminlerin, kıymetli hemşerilerimin ve aziz milletimin Kadir Gecesi’ni kutluyorum. Bu gecenin tüm İslam alemine, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, huzura ve barışa kavuşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.”