BAŞKAN ÇELİK DİLŞİKAR'DA İFTAR YAPTI

Mayıs 23 ,2019

Şehzadeler Belediye Bakanı Ömer Faruk Çelik, Dilşikar Mahallesi’nde hayırseverler tarafından verilen iftara katılarak  onbir ayın sultanı Ramazan’ın güzelliklerini vatandaşlarla birlikte paylaştı.

Her fırsat ve platformda vatandaşlar ile içiçe olan ve bu nedenle vatandaşların ‘Gönüllerin Başkanı’ olarak nitelendirdiği Şehzadeler Belediye Bakanı Ömer Faruk Çelik,  Ramazan vesilesiyle de vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Başkan Çelik, son olarak Dilşikar Mahallesi’nde hayırseverler tarafından verilen iftara konuk oldu. İftar öncesi mahalle sakinleriyle sıcak bir sohbet ortamı yakalayan Başkan Çelik, hem onların talep ve isteklerini dinledi hem belediyenin çalışmaları hakkında onları bilgilendirdi. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu onlarla aynı sofrada paylaşan Başkan Çelik "Şehzadeler olarak biz  büyük bir aileyiz ve ailemizle her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ramazan ayı da bu buluşma için güzel bir vesile. Bizi Ramazan’a ulaştıran Rabbime sonsuz hamd ediyorum. Cenabı Allah Kadir Gecesi’ne de ulaşmayı ve günahlardan arınmış bir şekilde Ramazan Bayramı’na kavuşmayı bize ve tüm İslam alemine nasip etsin. Ramazan ayı kardeşliktir, kaynaşmaktır, dayanışmadır, rahmet ayıdır. Dolayısıyla bu ayda daha çok hayır ve hasenat yapmalıyız.  Bu anlayışla Dilşikar Mahallemizde hayırseverlerimiz muhtarımızın öncülüğünde bir iftar sofrası kurdular. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum.  Rabbim tüm hayırseverlerimizin hayırlarını kabul etsin.”diye konuştu. Dilşikar Mahallesi iftarında Başkan Çelik’e, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Baybatur da eşlik etti.