BAŞKAN ÇELİK CBÜ'DE 'YEREL YÖNETİMLERDE YENİLİKÇİ ANLAYIŞLAR'I ANLATTI

Ekim 27 ,2023

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri ile 'Cumhuriyetin 100. Yıl Dönümünde Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Belediye Anlayışları' konulu konferansta bir araya geldi.

Fakülte binasında düzenlenen konferansta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Cüneyt Yenal Kesbiç de hazır bulunurken; konferans öğretim üyelerinin yanı sıra öğrencilerin de yoğun ilgisini gördü. Genç neslin yerel yönetimlere ilgi duymasına ve belediye hizmetlerini daha iyi anlamalarına katkı sağlaması amaçlanan konferansta Başkan Çelik, kendi yönetim tecrübelerini ve yerel yönetimlerdeki yenilikçi yaklaşımları öğrencilerle paylaştı.  Toplantının sonunda Başkan Çelik, öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladı. Katılımcılar, anlamlı bir buluşmanın ardından toplu bir hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği sonlandırdı.