BAŞKAN ÇELİK AKINCILARDA İFTAR AÇTI

Mayıs 10 ,2019

Şehzadeler Belediye Bakanı Ömer Faruk Çelik,  Akıncılar Mahallesi’nde mahalle sakinleri tarafından verilen iftara katıldı.  İftar sofrasında vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Çelik, hem Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu onlarla aynı sofrada paylaştı, hem de onların istek ve taleplerini dinledi.

Her fırsat ve platformda vatandaşlar ile iç içe olan ve bu nedenle vatandaşların ‘Gönüllerin Başkanı’ olarak nitelendirdiği Şehzadeler Belediye Bakanı Ömer Faruk Çelik,  Ramazan vesilesiyle de vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Gerek Şehzadeler Belediyesi’nin tarihi Kurşunlu Han’da verdiği iftarlara katılarak, gerekse ilçenin mahallelerine çat kapı iftar ziyaretleri yaparak vatandaşlarla aynı lokmayı paylaşan Başkan Çelik, bu kez de Akıncılar Mahallesi’nde mahalle sakinleri tarafından verilen iftara konuk oldu. İftar incesi mahalle sakinleriyle sıcak bir sohbet ortamı yakalayan Başkan Çelik, hem onların talep ve isteklerini dinledi hem belediyenin çalışmaları hakkında onları bilgilendirdi hem de Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu onlarla aynı sofrada paylaştı. Akıncılar Mahallesinde vatandaşların düzenlediği iftar programında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik ettiler.