BAŞARILI SPORCULAR BAŞKAN ÇELİK'E ZİYARET ETTİ

Mart 09 ,2019



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz ay Antalya’da yapılan Türkiye Muay Thai Gençler ve Büyükler Şampiyonasına katılarak başarı elde eden Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularını makamında ağırladı. Başarılı sporcuları tebrik eden Başkan Çelik, sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz ay Antalya’da yapılan Türkiye Muay Thai Gençler ve Büyükler Şampiyonasına katılarak başarı elde ederek Gençler Türkiye Şampiyonu olan ve Milli Takıma seçilen Atakan Delikan, Türkiye Üçüncüsü Damla Gençler, Büyükler Türkiye Üçüncü Uğur Elleş ve Muay Thai Manisa İl Temsilcisi Ediz Barış’ı makamında misafir etti. Antalya’da yapılan şampiyonada başarı elde eden sporcuları tebrik eden Başkan Çelik, sporculara birer hediye takdim etti.

Sporcuların elde ettiği başarılar nedeni ile büyük bir mutluluk yaşadığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcuları başarılarına her gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Son olarak Antalya’da yapılan Türkiye Muay Thai Gençler ve Büyükler Şampiyonasına katılan sporcularımız yine güzel başarılarla şehrimizin ismini duyurmuşlardır. Sporcularımı Atakan Delikan müsabakalarda hem Türkiye şampiyonu olmuş hem de Muay Thai Milli Takımına seçilmiştir. Ayrıca anı müsabakalarda Damla Gençler Türkiye üçüncüsü olurken, Uğur elleş kardeşimizde büyükler müsabakalarında Türkiye üçüncülüğünü elde etmiştir.  Ben tüm sporcu kardeşlerimizi ve değerli antrenörümüz Mustafa Ören’i  tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum ”dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45