Aykut Kuşkaya'dan muhteşem konser

Temmuz 13 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde ünlü sanatçı Aykut Kuşkaya sahne aldı. Kuşkaya, verdiği muhteşem konserle Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlara güzel bir gece yaşattı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Yalancının Mumu tiyatro oyunu sahne aldı. Komedi türü oyun çocuklar kadar yetişkinler tarafından da büyük ilgi gördü. Teravih namazı sonrasında ise, ünlü sanatçı Aykut Kuşkaya birbirinden güzel eserleri Manisalılar için seslendirdi. Konsere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler ve Süleyman Çoban, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas ve Ali Özyiğit, Özel Kalem Müdürü Bilal Demir, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Seher Taydaş ve meclis üyeleri katıldı. Sanatçıya çiçek takdim eden Başkan Çelik, “Sanatçımız Aykut Kuşkaya’yı Şehzadeler şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kendisine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Kuşkaya, eski ve yeni şarkılarının yanı sıra ilahi ve ezgiler de söyleyerek sevenlerini coşturdu.