Aslanhan Konferansı yoğun ilgi gördü

Ocak 06 ,2019



Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Bilinçli aile ideal genç konulu konferans Manisalı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan’ın konuşmacı olduğu konferansta aileler ve çocuklar arasındaki ilişkileri anlatıldı.

Her ay farklı etkinlikler düzenleyerek Manisalı vatandaşlarla ünlü yazarları bir araya getiren Şehzadeler Belediyesi geçtiğimiz akşam Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan Manisalılarla buluşturdu.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Bilinçli Aile İdeal Genç konulu konferans Manisalı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.  Kültür Merkezi Lale Salonu'nda düzenlenen konferansa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Konferansa ilan edilen saatten önce gelen vatandaşlar Manisa'nın en büyük Salonu olan Kültür Merkezi Lale Salonu hınca hınç doldurdu.  Yaklaşık 2 saat süren konferansı birçok vatandaş sonuna kadar ayakta izlemek zorunda kaldılar.  Konuşmacı Aslanhan konferansın başında Ayakta kalan vatandaşları sahneye davet ederek sahnede oturmalarını istedi.

Konferans öncesinde bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Şehzadeler Belediyesi olarak biz geleceğe yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğu bilinci ile hareket ediyoruz. Biz meseleye Bu açıdan bakıyoruz hamdolsun görüyorum ki siz veliler de bu anlayışla baktığımız için bugün buradasınız İnşallah geleceğimiz için düşündüğümüz tüm projelerimizi bir, bir hayata geçireceğiz ve yeryüzüne Adalet nizamına dün Şanlı Ecdadımızın hakim kıldığı gibi bugünde kılacağız, gözyaşından zulme sömürgeye hepsine dur diyeceğiz ve yeryüzü yaşanabilir bir yer haline gelecek. Bizim en büyük giderdi hedefimiz budur bunu bu Necip millet başaracaktır. Çünkü bizim tarihimiz zaferlerle doludur Bizim gençlerimiz 15 Temmuz'da Çelikten Tankların paletlerinin önüne yatarak bütün dünyaya bu milletin gücünün ne olduğunu göstermiştir. Dün olduğu gibi bundan sonra inşallah bu gücümüzü hep birlikte göstereceğiz. Bugün davetimize icabet ederek bizleri kırmayarak Kanuni'nin, Fatih'in şehrine Şehzadeler ve evliyalar şehrine teşrif eden değerli hocamıza çok teşekkür ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum” dedi. Başkan Çelik’in ardından sahneye gelen Eğitimci, Yazar Sıtkı Aslanhan, salonu dolduran anne ve babalara çocuklarla nasıl bir bağ kurulması gerektiği ve çocukların yetişme tarzları hakkında örnekler vererek konferansını gerçekleştirdi. Konferans sonunda Başkan Çelik, Yazar Aslanhan’a hediye takdiminde bulundu.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45