Altunağa'dan Manisalılara müzik ziyafeti

Haziran 22 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri etkinliklerinin ikinci gününde önce çocuklar için İbiş’in maceraları çocuk oyunu, sonrasında ise Ömer Faruk Altunağa konseri gerçekleştirildi. Manisalılar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklere büyük ilgi gösterdi.

Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İbiş’in maceraları çocuk oyunu ve Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ömer Faruk Altunağa sahne aldı. 7’den 70’e herkes, etkinlikleri yakından takip edebilmek için Cumhuriyet Meydanı’nı tıklım tıklım doldurdu. 21:30’da başlayan İbiş’in maceraları çocuk oyunu minikler kadar büyükleri de eğlendirdi. Çocuklar gece boyunca sahnenin önünden ayrılmadı. Teravih namazı sonrasında ise Ömer Faruk Altunağa konseri gerçekleştirildi. Altunağa, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle Manisalılara güzel bir akşam yaşattı. Konserde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Başkan Danışmanı Haşim Yener Bilir ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş da yer aldı.