Adnan Menderes Çok Amaçlı Salon inşaatı tamamlandı

Ağustos 22 ,2017

Şehzadeler Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde yapımına başlanan Çok Amaçlı Salon inşaat çalışmalarında sona gelindi. Tamamlandığında Mahalle halkının büyük bir eksikliğinin giderileceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “İnşat çalışmalarında sona geldiğimiz Adanan Menderes Mahallesi Çok Amaçlı Salonumuzu en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Şehzadeler Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde yapımına başlanan Çok Amaçlı Salon inşaat çalışmaları tamamlandı. 200 metrekare alana yapılacak olan Çok Amaçlı Salonun Adnan Menderes Mahallesinde büyük bir ihtiyacı karşılayacağının altını çizen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Şehzadeler Belediyesi olarak halkımızın yararına olan projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz Ramazan ayında Adnan Menderes Mahallesinde temelini attığımız Çok Amaçlı Salonun inşaat çalışmalarında sona gelindi. Ekiplerimiz iç tefrişat çalışmalarına başladılar. Çevre düzenleme çalışmaları ve peyzaj çalışmalarının ardından Çok Amaçlı Salonumuz açılışa hazır hale gelecek ve en kısa süre içerisinde de Adnan Menderes Mahallemizde halkımızın her türlü ihtiyacına cevap verecek olan Çok Amaçlı Salonumuzu halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.