AŞURELER ÖMER BAŞKAN'DAN

Eylül 21 ,2018



Şehzadeler Belediyesinin, Muharrem ayı nedeni ile geleneksel hale getirdiği Aşure ikramı vatandaşlardan yine yoğun ilgi gördü. Başkan Çelik yaklaşık 2 bin 500 kişiye aşure ikramında bulundu.

Şehzadeler Belediyesi Muharrem ayı nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanında vatandaşlara 2 bin 500 kişilik aşure ikramında bulundu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik vatandaşlara aşure ikram etti. Düzenlenen aşure hayrına Başkan Çelik’in yanı sıra AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk, Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas, Selma Çertürk, Şerif Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Bilal Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muharrem ayının birlik ve beraberliğin en önemli göstergelerinden biri olduğu ifade eden Başkan Çelik “Tüm İslam âleminin Muharrem ayını tebrik ediyorum. Muharrem ayı nedeni ile geleneksel hale getirdiğimiz aşure hayrımızı gerçekleştirdik. Burada 2 bin 500 vatandaşımıza aşure ikramında bulunacağız. Vatandaşlarımız ile her yıl olduğu gibi bu yılda aşurelerimizi paylaşıyoruz. Muharrem ayında aşure birliğin, beraberliğin, bereketin ve paylaşmanın bir sembolüdür. İçerisinde farklı nebatat olmasına rağmen, bu farklılıklar inanç ve sevgiyle bir araya gelince nasıl güzel bir tat olduğunun bir göstergesidir. Bu vesile ile Muharrem aynının birlik ve beraberliğimize ve yeryüzünde akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Bu aşure hayrının sevabı tüm şehitlerimizin ruhuna değsin. Vatanımız ve bayrağımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Şüphesiz ki Hz. Hüseyin efendimiz, Muharrem ayında şehit edildi. Hz. Hüseyin ve beraberindeki şehit edilen tüm sahabeleri de rahmet ve minnetle anıyorum. Bugün bu hayrımıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, İslam âleminin Muharrem ayını tebrik ediyorum” dedi.

“TÜM İSLAM ÂLEMİNİN MUHRREM AYINI TEBRİK EDİYORUM”

Şehzadeler Belediyesinin kurulduğu yıldan itibaren her yıl binlerce vatandaşa aşure ikramında bulunduğunu ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “1Şehzadeler Belediyemizin kurulduğu yıldan beri, her yıl geleneksel hale getirdiği aşure hayrımızı bu yılda birlikte gerçekleştiriyoruz. Muharrem ayımız mübarek olsun. Tüm İslam âlemine hayırlar getirsin. Birlik ve beraberliğimizin de en önemli göstergelerinden biridir Muharrem ayı. Bugün burada tüm halkımız ile birlikte birlik ve beraberliğimizi gösteriyoruz. Tüm halkımızın ve İslam âleminin Muharrem ayını tebrik ediyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45