ALBAY DERE'DEN BAŞKAN ÇELİK'E VEDA ZİYARETİ

Eylül 16 ,2019

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı’na atanan Manisa 1.Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e veda ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı’na atanan Manisa 1.Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere’yi belediyede ağırladı.  Başkan Çelik’e veda ziyaretinde bulunan Albay Dere,  Manisa’da görev yaptığı iki yıllık süre içinde Şehzadeler Belediyesi ile kurumlararası işbirliğinin en güzel örneğini sergilediklerini ve bu nedenle Başkan Çelik’e teşekkür ettiğini ifade etti. Başkan Çelik de Albay Dere ile uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Başkan Çelik,  Albay Dere’ye ziyaretin anısına tablo hediye etti.