AK PARTİ ŞEHZADELER YÖNETİMİNDEN İLK ZİYARET BAŞKAN ÇELİK'E

Kasım 03 ,2023

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit ve yeni Yönetim Kurulu üyelerini misafir etti.  Kısa süre önce oluşturulan Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Çelik "İnanıyorum ki bu güçlü kadroyla birlikte AK Parti Şehzadelerde yerel seçimlere büyük bir heyecanla girecek ve büyük bir zaferle de çıkacaktır. Bu partinin bir üyesi, neferi olarak her zaman kendilerinin yanlarında olduğumu  bir kez daha ifade ediyorum." dedi.

Kısa süre önce yeni yönetimini oluşturan AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, Yönetim  Kurulu üyeleriyle birlikte ilk ziyaretini Şehzadeler  Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik' e yaptı.  Ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan Başkan Özyiğit şöyle dedi; "Yönetim Kurulumuzla birlikte ilk ziyaretimizi Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik başkanımıza yaptık. Kendisine bizi kabul ettiği için teşekkür ederiz. Yeni yönetimimiz inşallah hayırlara vesile olur."

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şöyle konuştu; "AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatımızın yeni Başkanı ve Yönetimi bugün ziyaretimize geldiler. Kendilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Çok güçlü,  dinamik  Şehzadeler ilçemizin tamamını kucaklayıp,  kuşatan güzel bir Yönetim Kurulu oluştu. Ben tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Allah'tan üstün başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu güçlü kadroyla birlikte AK Parti Şehzadelerde yerel seçimlere de büyük bir heyecanla girecek ve büyük bir zaferle de çıkacaktır.  Bundan benim en ufak endişem yok. Şimdiden tüm yol arkadaşlarıma, dava arkadaşlarıma, teşkilat mensuplarımıza üstün başarılar diliyorum. Bu Parti'nin bir üyesi ve neferi olarak her zaman kendilerinin yanlarında olduğumu  bir kez daha ifade ediyorum. Sayın Başkanımız Ali Özyiğit'e ve tüm Yönetim Kurulu üyelerimize tekrar hoş geldiniz, hayırlı olsun diyorum."