AK KADINLARDAN BAŞKAN ÇELİK'E TEBRİK ZİYARETİ

Nisan 22 ,2019



AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, tebrik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  tebrik ziyaretleri kapsamında AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Tülay Şentürk ve yönetimini ağırladı. Başkan Şentürk, ziyaretlerinin tebrik amaçlı olduğunu ifade ederek, “Teşkilatımızla birlikte bu seçim boyunca canı gönülden çalıştık. Ömer Başkanımızın her zaman destekçisiyiz. Sonuna kadar da desteklerimizi vereceğiz” dedi.

“TEŞKİLATIMIZ ÇOK GÜÇLÜ VE DİNAMİK”

AK Parti Şehzadeler Kadın Kollarının yerel seçimlerde 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak, ciddi bir çalışma yaptığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Teşkilat mensuplarımıza tüm gayret, destek ve katkıları için teşekkür ediyorum” dedi.  AK Parti Kadın Kolları Teşkilatlarının çok güçlü ve dinamik olduğuna değinen Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “AK Parti’nin elde ettiği tüm seçim başarılarının arkasında onların ciddi emekleri var. Bu bağlamda da Şehzadeler Kadın Kolları Teşkilatımız da büyük bir gösterdi, yanımızda oldu. Başta başkanım olmak üzere tüm yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler de bu desteğe, ilgiye layık olabilmek için gece gündüz demeden, aziz şehrimize hizmet edebilmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. İnşallah yeni dönemde de en güzel hizmetleri el birliğiyle yapabilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz.”    

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45