ADAKALE MAHALLESİ MUHTARLIĞINA KAVUŞTU

Mart 07 ,2019



Şehzadeler Belediyesi’nin Adakale Mahallesi’ne yaptığı muhtarlık binası düzenlenen törenle açıldı.  15 metrekarelik bir alanda yapılan ve 46 bin TL’ye mal olan muhtarlık binası, dualar eşliğinde hizmete alınırken; belediyenin sıfırdan yaptığı muhtarlık binası sayısı 11’e yükselmiş oldu.

Daha önce bir muhtarlık binası bulunmayan Adakale Mahallesi, Şehzadeler Belediyesi ile yepyeni bir muhtarlık binasına kavuştu. Şehzadeler Belediyesi tarafından mahalleye yaptırılan muhtarlık binası törenle açıldı.  Şehzadeler Belediyesi Mehter Takımı’nın konser verdiği açılış programında önce saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.  Törenin açılış konuşmasını yapan Adakale Mahallesi Muhtarı Ali Dinç, muhtarlık binasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

“MUHTARLARIMIZI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Daha sonra kürsüye davet edilen Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi’nin kurulduğu günden beri dur durak bilmeden çalışarak, çok büyük projeleri hayata geçirdiğini söyledi.  ŞehzadelerPark, Veziroğlu Sosyal Tesisleri, Hobi Bahçeleri, tarihi Kurşunlu Han’ın restorasyonu, tarihi Manisa Evi’nin canlandırılması gibi sayısız projeyi yaptıklarını hatırlatan Başkan Çelik  “Projelerimizi sayarak vaktinizi almak istemiyorum. Vatandaşlarımız zaten bunları yakından biliyor” dedi.  Şehzadeler Belediyesi’nin muhtarları son derece önemsediğini çünkü muhtarların mahallelerde belediyenin gören gözleri, işiten kulakları, hisseden duyuları olduğunu kaydeden Başkan Çelik “O yüzden seçildiğimizden beri muhtarlarımızı önemsedik. Göreve ilk geldiğimizde bütün mahalle muhtarlarımıza bilgisayar ve yazıcı desteğinde bulunduk ki teknolojiden daha fazla istifade edebilsinler diye.” şeklinde konuştu.

“HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK”

Göreve geldiklerinde Şehzadelerin muhtarlık binası olmayan mahalleleri olduğunu ve bu mahallelere değişik güzel projeler ile muhtarlık binaları yaptıklarını kaydeden Başkan Çelik, sıfırdan yapılan mahalle muhtarlığı sayının 11’e yükseldiğini söyledi. Birçok mahallede de belediyeye ait binalarda muhtarlara yer temin ettiklerini ifade eden Başkan Çelik “Muhtarlarımızı hiçbir zaman yalnız ve sahipsiz bırakmadık. Çünkü gelişmiş demokrasiler yerelde başlar. Muhtarlarımızın bir bütçesi yok. O nedenle onların yanında olmak bizim bir görevimizdir” dedi.

“ŞEHZADELERİMİZİ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Açılan muhtarlık binası hakkında teknik bilgiler veren Başkan Çelik, 15 metrekarelik alana sahip olan binanın ısı yalıtımlı ve çelik konstrüksiyonlu prefabrik bir yapı olduğunu, maliyetinin belediyeye iç teşrifatı ile birlikte 46 bin TL’ye mal olduğunu söyledi.  Daha önce mahallede bir muhtarlık binası olmadığını yapılması için de yer bulamadıklarını belirten Başkan Çelik, bazı mahallelerde bu sorunun imar sorunu nedeniyle devam ettiğini söyledi. Mahalleye yapılan hizmetler ile Adakale Mahallesi’nin her geçen gün daha da güzelleştiğini belirten Başkan Çelik “Şehzadelerimizin her bir mahallesini güzelleştirmek için çalışıyoruz” dedi.  Başkan Çelik’in ardından kürsüye gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü de Cumhur İttifakı adaylarının seçilmesi halinde Şehzadelerin daha çok, daha güzel hizmet ve yatırımlar alacağını belirtti.  Yapılan konuşmaların ardından edilen dualar eşliğinde mahalle muhtarlığının kurdelesi kesilerek, hizmete alındı.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45